Development & integraties

Data integraties

De connectiviteit tussen je website of webapplicatie en andere online tools is op dit moment belangrijker dan ooit. Dient je website of webapplicatie gekoppeld te zijn met bestaande oplossingen of wil je bestaande business processen in je webapplicatie integreren?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen met plezier voor jouw gewenste integraties. Hier zetten wij onze jarenlange ervaring in en denken wij graag mee om een flexibele oplossing uit te werken.

overlay-white overlay-black

Integratie en automatisering 

Of we nu spreken over een CRM of een ERP-pakket: wij kunnen deze pakketten mooi integreren met jouw website of webapplicatie. Een standaardpakket biedt namelijk niet altijd de mogelijkheid om via instellingen de software af te stemmen op de behoeftes van jouw bedrijf en jouw verwachtingen.

Waarom? Omdat elk bedrijf uniek is. Corecrew is gespecialiseerd in het optimaliseren en connecteren van allerlei processen voor zowel websites als webapplicaties door enerzijds tools aan elkaar te koppelen en anderzijds oplossingen op maat te bouwen.

  Data integratie
  overlay-white overlay-black
  Webapplicaties

  Software connecteren via API

  Corecrew is expert in het koppelen van allerlei processen voor zowel websites als webapplicaties door tools aan elkaar te koppelen via API's. Een API, of application programming interface, maakt communicatie tussen verschillende software mogelijk.

  De grootste voordelen van werken met een API zijn ongetwijfeld tijdsbesparing en efficiëntieverhoging. Verder zijn er nog reeks andere voordelen:

  • Een API is onzichtbaar voor een gebruiker van een softwarepakket of website. Dit wil zeggen dat de API op de achtergrond zijn werk doet. Je hoeft geen processen manueel op te starten en kan er altijd zeker van zijn dat de gegevensset waarmee je werkt up-to-date is.
  • Werken met een API is vrij eenvoudig. Ontwikkelaars hoeven geen kennis te hebben van de programmeertaal van elk softwarepakket afzonderlijk. Bijkomend kunnen developers terugvallen op een bibliotheek met functies die ze kunnen aanroepen. Investeren in een API is dus alles behalve een dure aangelegenheid.
  • Een API zorgt er voor dat alle diensten en functies goed te beheren blijft.
  • Een API laat je toe, snel data uit te wisselen met anderen.
  overlay-white overlay-black

  Voorbeelden van koppelingen en integraties

  Op zoek naar enkele inspiratie voorbeelden of mogelijkheden? Hieronder enkele voorbeelden van integraties.

  overlay-white overlay-black
  Teamleader

  Klantenbeheer, projectmanagement en facturatie in één handige tool. Teamleader maakt werk makkelijker voor 11.000 kmo's.

  Exact Online

  Exact is de marktleider in business software in de Benelux. Je kunt bij hen terecht voor de automatisering van boekhoud-, financiële, ERP-, HRM- en CRM-processen. Daarnaast bieden ze specifieke sector oplossingen. Met Exact heb je grip op al jouw bedrijfsprocessen.

  Mollie

  Mollie bouwt betalingsproducten en APIs zodat bedrijven online en mobiele betaalmethoden kunnen aanbieden aan hun klanten.

  Microsoft Dynamics

  Microsoft Dynamics 365 is het businessapplicatieplatform van Microsoft. Dynamics 365 bevat bedrijfssoftware in de vorm van applicaties in de cloud. Deze apps zijn gebaseerd op ERP en CRM en integreren naadloos met tools zoals Power BI en Office 365.

  Mailchimp

  Wens je je klanten op de hoogte te houden van je activiteiten? Dan is een nieuwsbrief via Mailchimp het perfecte kanaal.

  overlay-white overlay-black

  Bekijk gerelateerde cases

  overlay-white overlay-black