Op zoek naar een expert om jouw webproject te realiseren?

Corecrew is jouw partner in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van jouw project. Vakmanschap en maatwerk is waar we garant voor staan. Daag jij ons uit voor jouw project?

Bekijk onze expertise

Vanreusel

case
Wat krijg je als je een Loempia kruist met een Frikandel? Juist: een Loempidel! Het is de nieuwe sensatie van Vanreusel snacks uit België.
Vanreusel
Vanreusel cover

Nieuwe inzichten op DrupalCon Amsterdam

inzicht
Onze developers Kevin, Jeroen en Wouter gingen naar DrupalCon Amsterdam. Een ideale gelegenheid om de laatste nieuwtjes te ontdekken binnen de Drupal wereld en een zicht te krijgen wat Drupal voor ons in petto heeft in de toekomst. 
Nieuwe inzichten op DrupalCon Amsterdam
DrupalCon 2019 Amsterdam

Sprintplus

case
SprintPlus helpt kinderen, jongeren en volwassenen met lees-, schrijf- en spellingsproblemen zoals dyslexie.
Sprintplus
Sprintplus cover

AG VESPA

case
Op zoek naar toonaangevende bouwprojecten uit Antwerpen? AG VESPA een informatieve publiekswebsite die mag gezien worden
AG VESPA
AG VESPA cover

Wat is de Google Maps API?

inzicht
Maakt u ook gebruik van een interactieve kaart op uw website? Mogelijk zijn er enkele veranderingen op komt voor u
Wat is de Google Maps API?
Google maps

Wij werken aan jouw digitale business

Concept & strategie

Concept & strategie

Wij helpen jouw organisatie naar een hoger niveau door de realisatie van een duurzame digitale strategie. Samen bedenken we een gebruiksvriendelijke structuur en helpen je doelen te definiëren. Als kers op de taart gieten we alles in mooie look & feel.

Development & integraties

Development & integraties

Eenmaal je project is uitgedacht komen we in de volgende fase. Onze ontwikkelaars zetten alles in het werk om de strategie, structuur en het design om te zetten naar een website of applicatie die écht werkt.

Support & groei

Support & groei

Het verhaal stopt voor ons niet na de lancering. Wij willen jou lange termijn digitale partner zijn. We zien het als onze missie om jou verder te ondersteunen met onze digitale kennis en het behalen van je doelstellingen. Een win-win niet?

Onze klanten die jou voorgingen

Corecrew heeft vanaf de opstart van Huuringent de website en een back-office CRM systeem opgebouwd en beheerd. Naarmate Huuringent groeit, denkt Corecrew mee aan oplossingen voor nieuwe behoeften. Via een goede communicatie en hun talent voor maatwerk verkrijgen we steeds een goede implementatie van nieuwe functionaliteiten. Een lange termijn partnership is gegarandeerd.

 

Michiel Hagenaars
Coördinator stedelijk huurkantoor

Versterk ons team

Heb je zin om deel uit te maken van een digitaal webbureau? Ben je ambitieus en wil je meewerken aan waanzinnige projecten?

We zijn gebeten door Drupal, PHP, HTML, CSS, web- en mobile applicaties en al wat open source technologie aangaat. Bij Corecrew geven we je mogelijkheid voor zelfontplooiing en hebben we aandacht al onze medewerkers. Elke dag gaan we voor teamspirit, duurzaamheid en een complimentje van onze tevreden klanten.

Interesse, laat dan zeker iets van je horen!

Bekijk alle vacatures

Drupal backend developer

vacature
Ben je gedreven, analytisch ingesteld en volledig in de ban van de fascinerende digitale wereld? Dan ben jij dé backend developer die we zoeken.

Drupal backend developer
Drupal backend developer