Op zoek naar een expert om jouw webproject te realiseren?

Corecrew is jouw partner in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van jouw project. Vakmanschap en maatwerk is waar we garant voor staan. Daag jij ons uit voor jouw project?

Bekijk onze expertise

overlay-white overlay-black

Vanreusel

case
Wat krijg je als je een Loempia kruist met een Frikandel? Juist: een Loempidel! Het is de nieuwe sensatie van Vanreusel snacks uit België.
Vanreusel
Vanreusel cover

make it fly in sportoutfit naar Domein Puyenbroeck

inzicht
Op een zonnige vrijdagochtend trokken verschillende auto’s (én fietsen!) vanuit Brugge, Genk, Kortrijk en Gent richting het mooie Wachtebeke. De jaarlijkse teambuilding van make it fly stond op de planning en het beloofde een stevige editie te worden. 
make it fly in sportoutfit naar Domein Puyenbroeck
make it fly groepsfoto

Sprintplus

case
SprintPlus helpt kinderen, jongeren en volwassenen met lees-, schrijf- en spellingsproblemen zoals dyslexie.
Sprintplus
Sprintplus cover

AG VESPA

case
Op zoek naar toonaangevende bouwprojecten uit Antwerpen? AG VESPA een informatieve publiekswebsite die mag gezien worden
AG VESPA
Ag Vespa

Wat is de Google Maps API?

inzicht
Maakt u ook gebruik van een interactieve kaart op uw website? Mogelijk zijn er enkele veranderingen op komst voor u
Wat is de Google Maps API?
Google maps
overlay-white overlay-black

Wij werken aan jouw digitale business

Concept & strategie

Concept & strategie

Wij helpen jouw organisatie naar een hoger niveau door de realisatie van een duurzame digitale strategie. Samen bedenken we een gebruiksvriendelijke structuur en helpen je doelen te definiëren. Als kers op de taart gieten we alles in mooie look & feel.

Development & integraties

Development & integraties

Eenmaal je project is uitgedacht komen we in de volgende fase. Onze ontwikkelaars zetten alles in het werk om de strategie, structuur en het design om te zetten naar een website of applicatie die écht werkt.

Support & groei

Support & groei

Het verhaal stopt voor ons niet na de lancering. Wij willen jou lange termijn digitale partner zijn. We zien het als onze missie om jou verder te ondersteunen met onze digitale kennis en het behalen van je doelstellingen. Een win-win niet?

overlay-white overlay-black

Onze klanten die jou voorgingen

In de voorbereidende gesprekken overtuigde Corecrew ons dat ze niet enkel de capaciteiten in huis hebben om te bouwen waar we om vroegen, maar dat ze het project ook ten volle wilden begrijpen om zo ver mogelijk inhoudelijk te kunnen meedenken. Zo toonden ze dat ze niet enkel zo snel mogelijk een opdracht wilden binnenhalen, maar dat ze ook veel belang hechtten aan de kwaliteit van het resultaat. Hun voorstel was goed doordacht en verzekerde een duurzaam product op lange termijn met maximale flexibiliteit in de backend. Tijdens het ontwikkelingsproces onthouden we de strakke opvolging, een goed gerespecteerde timing en een vlotte communicatie.

Bart Magnus
Projectmedewerker Meemoo
overlay-white overlay-black

Versterk ons team

Heb je zin om deel uit te maken van een digitaal webbureau? Ben je ambitieus en wil je meewerken aan waanzinnige projecten?

We zijn gebeten door Drupal, PHP, HTML, CSS, web- en mobile applicaties en al wat open source technologie aangaat. Bij Corecrew geven we je mogelijkheid voor zelfontplooiing en hebben we aandacht voor al onze medewerkers. Elke dag gaan we voor teamspirit, duurzaamheid en een complimentje van onze tevreden klanten.

Interesse, laat dan zeker iets van je horen!

Bekijk alle vacatures

Drupal backend developer

vacature
Ben je gedreven, analytisch ingesteld en volledig in de ban van de fascinerende digitale wereld? Dan ben jij dé backend developer die we zoeken.

Drupal backend developer
Drupal backend developer
overlay-white overlay-black