SBS Skill BuilderS

Wist je dat wie vandaag zijn talenten ontdekt, ontwikkelt en inzet, beter gewapend is voor de toekomst? Corecrew en SBS Skill BuilderS een ideaal partnership.
Skillbuilders cover

Wie is de klant

SBS Skill BuilderS werd in 1986 opgericht als familiebedrijf. Met 220 vaste medewerkers en een 40-tal trouwe partner-collega’s coachen we in heel België jaarlijks meer dan 12.000 mensen in of naar een job. 

SBS Skill BuilderS heeft een sterke mensgerichte en tegelijk praktijkgerichte aanpak, waarbij de menselijke competenties centraal staan in haar 5 kernactiviteiten: Outplacement, Loopbaancoaching & Carrièreplanning, Assessment & Development Center, Training, Coaching & Consultancy en Jump2Work.

Klant
SBS Skill BuilderS
SBS Skillbuilders
SBS Skill Builders team

De vraag van de klant

SBS Skill BuilderS wilde hun website vernieuwen met een nieuw, fris design en een upgrade van het Content Management Systeem.

Deze nieuwe website dient vooral hun verschillende activiteiten in de kijker te zetten, in combinatie met verschillende cases en testimonials van hun klanten.

De uitdaging was om nieuwe Drupal 8 website bouwen met minimaal dezelfde functionaliteit als in de oude website. Een eenvoudig te beheren website, maar met maximale flexibiliteit in layout. Corecrew realiseerde een volledig nieuw UX-design, ook responsive zodat dit op alle apparaten perfect zichtbaar is. 

overlay-white overlay-black

Onze oplossing

We ontwikkelden de nieuwe website voor SBS Skill BuilderS in een aangepaste structuur en een fris, modern design, aangevuld met een fotoshoot van de kinderen van de werknemers van het bedrijf zelf.

We focusten op een uitgebreide navigatie om de verschillende activiteiten van SBS Skill BuilderS op te delen en voorzagen de mogelijkheid om aan elke pagina verschillende cases en testimonials te koppelen. Ook voorzagen we enkele overzichten met tips, nieuws, cases, evenementen en testimonials.

In het Content Management Systeem Drupal 8, kan de klant al deze informatie op een eenvoudige manier zelf beheren.

overlay-white overlay-black
SBS Skillbuilders website
overlay-white overlay-black
SBS Skillbuilders tablet
overlay-white overlay-black

Partnerzone

SBS Skill BuilderS had reeds een partnerzone in gebruik we hebben deze opnieuw herbouwd in de nieuwe website en de functionaliteiten ervan geoptimaliseerd. Zo kan nu een partner (bv. een interimkantoor) kandidaten voorstellen aan SBS Skill BuilderS die zouden geschikt zijn voor een begeleiding. SBS Skill BuilderS krijgt hiervan dan ook de nodige notificaties via e-mail en kan via een aparte login deze nauwgezet opvolgen. 

Bezoek de website

SBS Skillbuilders talent mobility
overlay-white overlay-black

Wat de klant zegt

Corecrew verraste ons vanaf het begin: samen met de offerte ontvingen we een 1ste aanzet van design. We waren meteen gecharmeerd. Het gaf vertrouwen en vooral veel ‘goesting’ om samen te werken. De uitwerking van een fris en modern design, de ontwikkeling van een uitgebreide site die verschillende doelgroepen aanspreekt en de uitbouw van een efficiënt CMS verliepen gefaseerd en vlot. Naast opvolgmeetings met de projectmanager hadden we ook directe contacten met de designer en de webdeveloper. Ze voelden alle drie perfect onze business en doelgroepen aan. Zo maakten we snel voortgang. Resultaat: een uitgebreide content website waarmee we super tevreden zijn, die bovendien het fundament vormt van onze content marketing strategie! Ook na de lancering is er geregeld overleg om de website en de gebruiksvriendelijkheid verder te optimaliseren. Heel veel dank aan het ganse Corecrew-team voor de fijne samenwerking!

Pascale Cox
Marketing manager
overlay-white overlay-black