Corecrew, een team van creatieve techneuten

We zijn gebeten door Drupal, PHP, HTML, CSS, web- en mobile applicaties en alles wat open source technologie aangaat. Elke dag gaan we voor teamspirit, duurzaamheid en een complimentje van onze tevreden klanten.
Corecrew Superteam

Jouw digitaal verhaal

Bij Corecrew is het onze missie om voor elke organisatie een excellent digitaal platform te voorzien. 
We blinken uit in elke fase van een project, van strategie tot het bouwen van naadloze digitale ervaringen.

De tools die we gebruiken zijn vaak open source technologie zoals Drupal omdat we hier oprecht in geloven. 
We groeien elke dag mee met de digitalisering en gebruiken onze kennis om organisaties te ondersteunen met hun websites en online applicaties.

overlay-white overlay-black

Digitale partner

Corecrew staat voor professioneel team van creatieve techneuten. Ons bureau heeft meer als 15 jaar ervaring en bestaat uit een zorgvuldig samengesteld team met elk hun expertise.

We streven ernaar om telkens op zoek te gaan naar de perfecte oplossing voor elke digitale uitdaging waar uw bedrijf of organisatie vandaag tegenaan loopt.

Wij werken vooral voor middelgrote en grote ondernemingen en organisaties waarvoor state-of-the-art oplossingen bedenken en realiseren. Voor wie elke investering een resultaat moet geven.

Een klanten ervaring die expertise en betrokkenheid koppelt aan transparantie en partnership, hiervoor staat Corecrew.

Onderdeel van make it fly

Samen met onze collega's bij Duo, Nascom, Mediasoft en EntityOne vormen we make it fly. Een digitale dienstengroep dat zich focust op haar unieke positie tussen business en IT, met een stevige nadruk op bedrijfsintegraties, waarbij digitale vraagstukken van klanten van A tot Z op maat worden uitgewerkt. Met een team van meer dan 80 experten met een uitgebreide knowhow, zijn we gevestigd in Gent, Brugge, Genk en Kortrijk.

Concept & strategie

Development & integraties

Support & groei

overlay-white overlay-black

Wat onze klanten zeggen

Corecrew heeft de opdracht "ontwikkeling en beheer Safeonweb.be in opdracht van FOD Kanselarij van de Eerste Minister" volledig volgens de regels van de kunst uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat en de uitstekende samenwerking.

Andries Bomans
Communicatiemanager
overlay-white overlay-black

Waar staan we voor?

Vacature icoon

Team

Wij zijn een professioneel team van creatieve techneuten. Ons bureau heeft meer als 15 jaar ervaring en bestaat uit een zorgvuldig samengesteld team van analisten, UX designers, PHP en Drupal developers. Elk Corecrew teamlid draagt bij tot onze realisaties. Kortom een digitaal bureau met een team waar u kan op rekenen vandaag en morgen.

Corecrew toekomst

Toekomstgericht

Wij denken mee aan de toekomst van jou bedrijf. Een digitaal platform ontwikkel je met het oog op vandaag en de toekomst. Het moet met jouw bedrijf mee kunnen groeien en de nieuwste digitale technieken ondersteunen.Wij zorgen dat jouw website of applicatie indruk maakt, bezoekers activeert, en bedrijfsdoelstellingen ondersteunt.

Corecrew specialist

Hoge graad van specialisatie

We bouwen met Open Source technologie. Corecrew bedenkt en bouwt digitale platformen op basis van de open source platformen Drupal en Symfony. Open Source platformen hebben geen licentiekosten en de ontwikkeling van deze platformen wordt mede bepaald door een actieve community waarbij wijzelf actief deelnemen.

Corecrew team

Meer dan enkel een webbouwer

Wij zijn meer dan alleen een webbouwer. Wij zijn online specialisten met een focus op de technische realisatie van digitale platformen op maat. Wij implementeren Drupal content management systemen, web en mobiele applicaties, consultancy en leveren een uitstekende support na oplevering.

overlay-white overlay-black

Onze klanten die jou voorgingen

overlay-white overlay-black