Met z’n allen naar het zeetje

Op een grauwe donderdagvoormiddag in september zochten we met z’n allen de zon op aan onze Belgische kust. Samen met onze collega’s Duo, Mediasoft en Nascom hadden we een langverwachte make it fly teambuilding op de planning staan. Ondanks de dag erg grauw en grijs begon, klaarde het gelukkig helemaal op en begon de zon volop te schijnen.
Met de weergoden aan onze zijde, kon het niet anders dan een mooie dag worden!
teambuilding make it fly
overlay-white overlay-black

Eens aangekomen bij RSBC Het Zoute konden we eindelijk kennismaken met onze nieuwe collega’s van Mediasoft, en bijpraten met onze kameraden van Duo en Nascom. Met een verfrissend drankje in de hand praat alles veel gemakkelijker! Deze teambuilding was trouwens ook het uitgelezen moment om een aantal trouwe collega’s in de bloemetjes te zetten. Zij mochten respectievelijk 5, 10, 15, 20 en 25 kaarsjes uitblazen bij make it fly!

overlay-white overlay-black

Op een lege maag kan je natuurlijk niet teambuilden, dus toen we onze glazen niet langer gevuld waren, konden we meteen aanschuiven voor een heerlijke barbecue. En dat heeft gesmaakt! :-)

Eens de magen goed gevuld waren, was het tijd voor actie! Voor de waterratten was er Stand Up Paddling en kayak. De landrotten onder ons konden zich dan weer van hun meest competitieve kant laten zien bij een potje volleybal en petanque.

Maar gezellig vanuit de beachbar kijken naar onze collega’s die zich in het zweet zwoegden, zorgde ook voor het nodige vertier ;-)

make it fly teambuilding
overlay-white overlay-black
teambuilding make it fly
overlay-white overlay-black

De watersporters ondervonden namelijk al snel dat suppen op zee minder gemakkelijk is dan het eruit ziet. Ze hebben de golven dan ook meermaals van erg dichtbij kunnen bekijken en ondervonden dat zeewater echt wel zout smaakt.

Toch waren er na heel wat spectaculaire valpartijen enkele natuurtalenten die de golven trotseerden alsof ze nooit iets anders gedaan hadden.

teambuilding make it fly
overlay-white overlay-black

Na al die uitputtende activiteiten konden we gelukkig bekomen in de strandbar met een lekker koel (minder zout) drankje. De strand- en zee-ervaringen werden volop gedeeld en toen de zon het welletjes vond geweest, was het ook voor ons tijd om huiswaarts te keren. Nu de strenge coronamaatregelen er eindelijk op zitten, smaakt dit zeker naar meer! :-)

 

En ohja, de foto hieronder namen we natuurlijk aan het begin van de teambuilding, toen iedereen er nog fris en fruitig uitzag. Al zou een na-foto bij nader inzien ook wel interessant geweest zijn. ;-)

overlay-white overlay-black
teambuilding make it fly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

overlay-white overlay-black