Inzichten

Een overzicht aan leuke en interessante inzichten met een vleugje "techtalk" en strategische posts.

Microsoft sluit Internet Explorer af op 15 juni 2022

inzicht
The end of an era: op 15 juni 2022 valt het doek voor de alom bekende web browser Internet Explorer. Dit betekent dat elke Windows-gebruiker die nog actief gebruik maakt van Internet Explorer, zal moeten upgraden naar Microsoft Edge (of Chrome, Firefox,...).
Microsoft sluit Internet Explorer af op 15 juni 2022
microsoft edge logo

Content Marketing

inzicht
Waar denk je aan bij het woord “marketing”? Adverteren op social media met catchy visuals, inzetten op SEA, of komt de laatst uitgestuurde nieuwsbrief in je op? Ondanks dit stuk voor stuk krachtige (online) marketingtools zijn, merken we vaak dat een fundamenteel marketing instrument ontbreekt bij velen: content marketing.
Content Marketing
contentmarketing

make it fly verwelkomt EntityOne

inzicht
Met maar liefst 15 experts, stapt EntityOne aan boord bij make it fly. EntityOne is een webagency gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van Drupalplatformen. EntityOne is sinds 2012 een vaste waarde in het digitale landschap, met een voortreffelijke kennis van Drupal.
Een perfecte aanvulling voor onze Drupal-genieën en onze groep!
make it fly verwelkomt EntityOne
entityone vervoegt make it fly

Met z’n allen naar het zeetje

inzicht
Op een grauwe donderdagvoormiddag in september zochten we met z’n allen de zon op aan onze Belgische kust. Samen met onze collega’s Duo, Mediasoft en Nascom hadden we een langverwachte make it fly teambuilding op de planning staan. Ondanks de dag erg grauw en grijs begon, klaarde het gelukkig helemaal op en begon de zon volop te schijnen.
Met de weergoden aan onze zijde, kon het niet anders dan een mooie dag worden!
Met z’n allen naar het zeetje
teambuilding make it fly

Een mobile application: goed idee of niet?

inzicht
Je wilt stevig inzetten op de beleving van je klanten en meevaren op de digitale golf door een eigen mobile app te ontwikkelen. Geloof ons: wij zitten op de eerste rij om je aan te moedigen bij elke digitale stap die je neemt! Maar vooraleer we te hard van stapel lopen, willen we je eerst even wegwijs maken in de wereld van applicaties. Wie weet is een webapplication een beter idee voor jouw klanten en business. We lichten je graag even de voor- en nadelen toe!
Een mobile application: goed idee of niet?
mobile application

We verwelkomen Mediasoft bij make it fly!

inzicht
Het Hasseltse Mediasoft komt make it fly versterken! Mediasoft is een digital agency die sinds 2008 een vaste waarde in het Limburgse landschap vormt, voor het ontwikkelen van hoogstaande digitale oplossingen. Een perfecte aanvulling dus voor make it fly.
We verwelkomen Mediasoft bij make it fly!
make it fly visual

Digital transformation: liever vandaag dan morgen!

inzicht
Wordt de term digital transformation je ook constant om de oren geslagen, waar je ook komt? Daar is een gegronde reden voor: dankzij een digital transformation wordt het uitvoeren van je bedrijfsactiviteiten een pak makkelijker! Het zorgt ervoor dat je bedrijf relevant blijft en klaar voor morgen.
Digital transformation: liever vandaag dan morgen!
Coding
overlay-white overlay-black