Development & integraties

Websites

Bij jouw unieke business hoort een unieke website, volledig op maat gemaakt. Een website, of digitaal platform, zorgt ervoor dat je je als bedrijf duidelijk positioneert in het digitale landschap, je digitale doelen bereikt en de nodige awareness creëert. Met een custom made website, bereik je je digitale objectieven in no time.

Corecrew is jouw ervaren partner.

 

"Create a website that expresses something about who you are that won't fit into the template available to you on a social networking site."

- Jaron Lanier

overlay-white overlay-black

Waarom een website?

Een website is in dit digitale tijdperk een onontbeerlijke tool in je online marketingmix. Het zorgt ervoor dat je klanten je 24/7 kunnen bereiken en de nodige informatie kunnen verschaffen over jouw business. Daarbovenop bezoeken meer en meer mensen eerst de website vooraleer ze een fysiek bezoek brengen aan je bedrijf. En je weet wat ze zeggen over die eerste indruk…

overlay-white overlay-black
Web design

Een uniek webdesign

Een knap webdesign ademt de identiteit van je bedrijf en zorgt ervoor dat je bezoeker blijft hangen op je website. Samen met jou bekijken en ontwerpen we het perfecte webdesign voor je website.

Daarnaast zorgen we ervoor dat je website compleet UX-friendly is. Dit houdt in dat de bezoeker zich op een vlotte manier kan navigeren doorheen de website. Een optimale user experience zorgt voor een stijgende lijn aan conversie: of het nu gaat over het invullen van een contactformulier of een aankoop van een product.

overlay-white overlay-black

Mobile friendly

Tegenwoordig surft meer dan de helft van de gebruikers op mobiele toestellen. Uiteraard zijn onze websites hierop voorzien en zijn dus mobile friendly. Dit houdt in dat jouw website zich aanpast naargelang het scherm waarop het vertoond wordt.

 

Zoekmachinevriendelijk

Wat is een website waard als deze niet terug te vinden is in zoekmachines, zoals Google? Wij bouwen websites die zoekmachinevriendelijk zijn, zodat je website met gemak nieuwe bezoekers op een organische manier kunnen trekken.

zoekmachinevriendelijke website
overlay-white overlay-black
Team

Hosting & support

Wanneer je website live staat, wil je je natuurlijk kunnen focussen op de kerntaken van je bedrijf, zoals het opvolgen van offertes en het beheren van je klantenportefeuille. Een website is een belangrijke tool in je online marketingmix, maar mag vooral geen extra werk opleveren. Corecrew is jouw partner hierin: in samenspraak met jou zorgen we voor de hosting van je website en brengen we je op de hoogte als er belangrijke updates in het verschiet liggen.

overlay-white overlay-black

Klanten helpen groeien en ondersteunen met behulp van een krachtige website is onze grootste drijfveer. Wil je te weten komen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

Neem contact met ons op

overlay-white overlay-black

Bekijk gerelateerde cases

overlay-white overlay-black