Support & groei

Webhosting

Het internet lijkt nooit te stoppen met groeien. Vandaag is de vraag naar webhosting nog nooit zo groot geweest. Want een goede webhosting verzekert snelheid, zekerheid en betrouwbaarheid.

Bedrijven, e-commerce winkels en blogsites hebben elk verschillende behoeften, wat het kiezen tussen verschillende webhosting oplossingen en pakketten moeilijk kan maken. Je wilt hosting die een sterke online aanwezigheid biedt, maar tegelijkertijd ook efficiënt en betaalbaar is.

overlay-white overlay-black
Webhosting

De juiste webhosting voor jouw website of applicatie

Bij Corecrew hebben we het nodige voorbereidingswerk voor jou gedaan. Aan de hand van jouw noden en vereisten stellen we een hosting pakket of oplossing voor. We werken samen met bijzonder duurzame partners, die onder de kenners alom bekend zijn voor een goede service en veilige hosting.

We hebben enkele factoren voor je opgesomd waar je rekening mee moet houden.

overlay-white overlay-black

Factoren om rekening mee te houden

Betrouwbaarheid

Kies een hosting partner met een goede uptime en snelheid. De snelheid van jouw webhosting is dan ook erg belangrijk. Goede snelheden zorgen niet alleen voor een soepele surfervaring, maar bepalen ook je positie in de zoekresultaten.

Schaalbaarheid

Websites of applicaties groeien vaak snel, zowel qua inhoud als aantal bezoekers. Het wordt dan belangrijk dat je jouw hostingoplossing eenvoudig kunt upgraden om aan de toegenomen behoeften te voldoen. Een goede hostingpartner biedt flexibele mogelijkheden om te upgraden en meer services toe te voegen.

Ervaring

Nieuwere hostingpartners bieden zeer goedkope pakketten. Om zoveel mogelijk mensen te krijgen om zich aan te melden, zullen ze veel extra functies gratis aanbieden. We raden je echter af om voor gloednieuwe hostingpartner in zee te gaan. Kies in plaats daarvan een service met ervaring en een eigen datacenter.

Controlepaneel

Via het dashboard kunnen we al jouw services beheren en site-onderhoud uitvoeren. Daarom is een hostingpartner met een beveiligd bedieningspaneel dat snel laadt en gemakkelijk te navigeren is, enorm belangrijk.

Goede ondersteuning

Ondersteuning wordt vaak over het hoofd gezien bij het kiezen van webhosting. Als er iets misgaat moeten ondersteuningsagenten in staat zijn om het probleem snel te diagnosticeren en op te lossen. We stellen daarom hoge eisen bij de keuze van een webhosting. Zo kunnen alle partijen op beide oren slapen.

overlay-white overlay-black

Corecrew is jouw betrouwbare partner voor jouw webhosting. Wij staan voor proactiviteit, transparantie en expertise. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken!

Neem contact met ons op

overlay-white overlay-black

Bekijk gerelateerde cases

overlay-white overlay-black