Development & integraties

Webdevelopment op maat

Webdevelopment is altijd maatwerk. Waarom? Omdat een persoonlijke aanpak vereist is: bij het uitschrijven van je digitale strategie nemen we jouw business, doelgroep, boodschap en digitale noden onder de loep om zo een digitale oplossing op maat te ontwikkelen.

Corecrew denkt altijd met jou mee! In ons team hebben we tal van expertises om jouw digitaal project leven in te blazen. Omdat we jouw organisatie grondig onder de loep nemen, kunnen we steeds de meest gepaste software koppelen aan jouw noden.

Hier alvast een tipje van de sluier!

overlay-white overlay-black
Drupal logo

Drupal CMS 

Drupal is een Content Management System, of kortweg CMS, dat al enkele jaren aan een stevige opmars bezig is. Duizenden developers werken dagelijks aan de verdere expansie van dit platform waardoor er ondertussen meer dan 15.000 extra modules beschikbaar zijn.

Bij Corecrew zijn wij grote fan van dit veelgebruikte CMS voor websites en webapplicaties. We zijn overtuigd van de kracht van Drupal en gebruiken deze vaak om de digitale projecten van onze klanten tot leven te brengen!

overlay-white overlay-black

PHP Framework

Een PHP framework is een universeel, herbruikbaar softwareplatform om software te helpen ontwikkelen. Vergelijk het met een gereedschapskist vol met handige werktools! Developers kunnen efficiënt gebruik maken van deze tools om betere code te schrijven en te ontwikkelen. Populaire PHP frameworks hebben een actieve community waardoor er nooit gebrek is aan hulp van andere developers of documentatie.

Een PHP framework heeft heel wat voordelen. Dit zijn de belangrijkste:

  • Het development-team kan efficiënt aan de slag gaan: ze besparen veel tijd omdat algemene onderdelen en modules volledig herbruikbaar zijn en vaak out-of-the-box werken.
  • Het is makkelijk in onderhoud.
  • De componenten in het framework worden ondersteund met updates waarmee je onder andere de beveiliging van de hele structuur zal verbeteren.
Groep mensen
overlay-white overlay-black
webdevelopment

Symfony framework

Symfony is een populair en modern framework ontwikkeld in PHP. Het wordt wereldwijd gebruikt en het is het perfecte framework om grote websites en webapplicaties te ontwikkelen. Symfony wordt aanschouwd als het meest volwassen en betrouwbaar PHP framework.

Deze reputatie heeft Symfony te danken aan zijn:

  • Flexibiliteit: het is makkelijk in onderhoud en uitbreidbaar.
  • Betrouwbaarheid: met Symfony ben je zeker, ook bij extreem zware websites.
  • Snelheid: Symfony biedt tal van mogelijkheden om een website te optimaliseren in snelheid en performance.
  • Kwaliteit: doordat Symfony gebruik maakt van ‘unit tests’ en ‘coding standards’ voldoet je website of applicatie aan de hoogste eisen.
  • Community: je kan altijd terugvallen op de Symfony community.
overlay-white overlay-black

Benieuwd hoe wij de mogelijkheden van een PHP framework zoals Symfony, en een CMS zoals Drupal toepassen op jouw website of webapplicatie? Wij tonen je graag de opportuniteiten! Kom eens langs voor een gesprek.

Neem contact met ons op

overlay-white overlay-black

Bekijk gerelateerde cases

overlay-white overlay-black