Development & integraties

Webdevelopment op maat

Wij zijn meer dan alleen een webbouwer. Wij zijn online specialisten met een focus op de technische realisatie van complexe websites. Onze experts staan niet snel voor verrassingen. High traffic websites, bedrijfskritische applicaties, Software as a Service en koppelingen met apps en webservices we hebben het allemaal gedaan. Dit doen we voor bekende klanten zoals Vier, Vijf, Focus WTV, Hogent maar ook voor steden en gemeenten zoals Vlaamse Overheid, Stad Gent en Stad Antwerpen.

Tegenwoordig wordt ongeveer 80% van alle websites ter wereld gebouwd met PHP als programmeertaal. Een webapplicatie of website kan gebouwd worden in pure PHP, of met één van zijn frameworks. Alles hangt natuurlijk af van de complexiteit van je project, de tijd waarin je project gerealiseerd moet worden en de ervaring.

overlay-white overlay-black
Symfony

Symfony als framework 

Symfony is een framework gebaseerd op PHP om sneller, eenvoudiger en professioneler webapplicaties te ontwikkelen. Een ontwikkelaar wil altijd een stabiele applicatie ontwikkelen, en met Symfony hebben onze ontwikkelaars niet alleen alle vrijheid maar is het ook mogelijk om eenvoudig te testen, debuggen en documenteren.

De belangrijkste voordelen van werken met een framework zijn:

  • Het development-team bespaart enorm veel tijd omdat algemene onderdelen en modules volledig herbruikbaar zijn en vaak out-of-the-box werken.
  • Het is makkelijker in onderhoud en het is veel eenvoudiger om bijvoorbeeld een nieuw teamlid te laten deelnemen aan een lopend project.
  • Alle componenten in het framework worden ondersteund met updates waarmee je onder andere de beveiliging van de hele structuur zal verbeteren.
overlay-white overlay-black

Symfony, als framework & community

Een applicatie development framework is een set van voorgedefinieerde en snel integreerbare software-componenten. Dit heeft als voordeel dat er minder code geschreven moet worden, waardoor er tevens ook minder risico’s zijn. Dit zorgt voor een betere productiviteit en betere performantie van uw webapplicatie of website.

De Symfony community bestaat daarnaast uit ontwikkelaars en gebruikers en. Iedereen deelt en levert hun bijdrage aan het framework, wat ertoe leidt dat je niet altijd het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Er zijn in de loop der jaren talloze plugins, modules en tools toegevoegd aan de community die we gebruiken bij de ontwikkeling van applicaties.

Groep mensen
overlay-white overlay-black
Coding
overlay-white overlay-black

Wat heeft Symfony te bieden?

Symfony zag het daglicht voor het eerst in 2005. Sindsdien heeft het een lange weg afgelegd om anno vandaag de reputatie te winnen van het meest volwassen en betrouwbare PHP-framework. Voor grote enterprise webapplicaties wordt Symfony algemeen beschouwd als de beste keuze. Enkele voordelen:

overlay-white overlay-black

Flexibiliteit

Niet alleen schaalbaar maar ook makkelijk uitbreidbaar en onderhoudbaar.

Snelheid

Google focust hier niet voor niets op snelheid en performance. Symfony biedt tal van mogelijkheden om dit te optimaliseren.

Betrouwbaarheid

In de loop der jaren heeft Symfony zijn betrouwbaarheid meer dan bewezen, terwijl vele andere frameworks faalden. Dit zorgt voor zekerheid, ook voor extreem zware websites.

Community

Iedereen kan terugvallen op de Symfony community. Hulp nodig bij jouw Symfony applicatie? Wij helpen je graag verder.

Kwaliteit

Doordat Symfony gebruik maakt van ‘unit tests’ en ‘coding standards’ voldoet je website of applicatie aan de hoogste eisen.

overlay-white overlay-black

Vrijheid en schaalbaarheid

Gezien Symfony zoveel vrijheid biedt en perfect schaalbaar is is het een ideaal framework voor de ontwikkeling van webapplicaties en websites op maat. Symfony projecten zijn bovendien perfect uitbreidbaar vanwege de modulaire architectuur.

Ben je op zoek naar een ervaren partner om interactieve webapplicaties gebaseerd op het PHP framework Symfony te ontwikkelen? We bespreken graag jou plannen en geven geheel vrijblijvend advies naar de mogelijkheden.

overlay-white overlay-black

Bekijk gerelateerde cases

overlay-white overlay-black