Concept & strategie

Webdesign

Zonder een solide en krachtig webdesign, zal een bezoeker jouw platform snel weer verlaten. De balans tussen de grafische uitwerking en UX is dus van groot belang om jouw bezoeker te blijven triggeren. Omdat het grafische aspect zo’n doorslaggevend effect heeft, zorgen we als digital agency steeds voor een knap webdesign voor jouw project.

overlay-white overlay-black
Wireframes

Webdesign met een missie

Tegenwoordig kan iedereen wel een website op poten zetten. Alleen zit de kunst hem in het maken van een website dat met kop en schouders boven andere sites, jouw concurrenten, uitspringt. Bij Corecrew voorzien we die belangrijke meerwaarde door de combinatie van een uitgedachte digitale strategie, een uitmuntend UX- en webdesign op maat en een doorwinterd team van experts.

Webdesign is dan ook een unieke specialisatie die de eigenheid van jouw merk in een bruikbare interface giet, die jouw identiteit weerspiegelt. Samen met jou maken we de digitale vertaalslag van jouw merk. Niet alleen de kleuren en typografie worden bepaald, ook de verschillende vormen van interactie op het scherm krijgen vorm.

We combineren hierbij een creatief grafisch ontwerp met een ideale User Experience.

overlay-white overlay-black

Responsive webdesign

Met behulp van een responsive webdesign, zorgen we ervoor dat jouw website op alle apparaten piekfijn wordt weergegeven. Door jouw digitaal platform zich te laten aanpassen aan het schermformaat, wordt de inhoud steeds op een goede manier weergegeven voor de eindgebruiker. Een responsive webdesign maakt jouw site mobile friendly, verbetert het uiterlijk op apparaten met zowel grote als kleine schermen en verhoogt de hoeveelheid tijd die bezoekers op jouw website doorbrengen.

Logo
overlay-white overlay-black

Digitale branding

Bij Corecrew maken we merken tastbaar en zichtbaar door hen een eigen uitstraling te geven. Niet alleen geven we hierbij vorm aan de inhoud, maar ook aan de merkwaarden. Een digitale huisstijl legt vast hoe alle digitale applicaties zullen omgaan met je merkidentiteit.Op deze manier kan je aan elke toekomstige grafische ontwerper een concrete briefing bezorgen waarbij het resultaat steeds een grafisch ontwerp is dat dezelfde merkidentiteit draagt. De digitale huisstijl zorgt in één oogopslag voor een duidelijk overzicht van je identiteit.

Maken jullie ook logo's?

Ja. Wij ontwikkelen we met een plezier een digitale huisstijl. Dus ook logo’s. We focussen ons wel altijd op digitale dragers. Drukwerk en ander ‘offline’ materiaal behoren niet tot onze core business. Dat laten we over aan meer gespecialiseerde spelers in ons netwerk.

overlay-white overlay-black

Op zoek naar een partner voor een krachtig webdesign? Zoek niet langer: bij Corecrew staan onze experts klaar om de digitale vertaalslag te maken van jouw project.

Neem contact met ons op

overlay-white overlay-black

Bekijk gerelateerde cases

overlay-white overlay-black