Development & integraties

Symfony PHP Framework

Wij zijn meer dan alleen een webbouwer. Wij zijn online specialisten met een focus op de technische realisatie van complexe websites. Onze experts staan niet snel voor verrassingen: high traffic websites, bedrijfskritische applicaties, Software as a Service, koppelingen met apps en webservices…. Wij zijn niet snel van onze sokken geblazen! Dit doen we voor bekende klanten zoals Play4, Play5, Focus WTV, Hogent maar ook voor steden en gemeenten zoals Vlaamse Overheid, Stad Gent en Stad Antwerpen. Met andere woorden: bij ons ben je aan het juiste adres voor een knap staaltje webdevelopment op maat.

Symfony is een krachtig PHP framework, waarmee je veilige, performante en highly customisable webapplicaties kunt bouwen. Onze developers zijn dol op Symfony, omdat het de nodige vrijheid en flexibiliteit biedt. Benieuwd of Symfony wat voor jou kan betekenen?

overlay-white overlay-black
Symfony

Symfony als framework 

Een applicatie development framework is een set van vooraf gedefinieerde en snel integreerbare software-componenten. Dit heeft als voordeel dat er minder handmatig code geschreven moet worden, waardoor er tevens ook minder risico’s zijn. Dit zorgt voor een betere productiviteit en betere performantie van jouw webapplicatie of website. Symfony is een flexibel framework, gebaseerd op PHP, om sneller, eenvoudiger en professioneler webapplicaties te ontwikkelen. Onze developers willen steeds een stabiele applicatie ontwikkelen, en met Symfony hebben onze ontwikkelaars niet alleen alle vrijheid maar is het ook mogelijk om eenvoudig te testen, debuggen en documenteren.

De belangrijkste voordelen van werken met een framework zijn:

  • Het development-team bespaart enorm veel tijd omdat algemene onderdelen en modules volledig herbruikbaar zijn en vaak out-of-the-box werken.
  • Het is makkelijker in onderhoud en het is veel eenvoudiger om bijvoorbeeld een nieuw teamlid te laten deelnemen aan een lopend project.
  • Alle componenten in het framework worden ondersteund met updates waarmee je onder andere de beveiliging van de hele structuur zal verbeteren.
overlay-white overlay-black

Symfony, als framework & community

De Symfony community bestaat daarnaast uit tal van ontwikkelaars en gebruikers. Iedereen deelt en levert hun bijdrage aan het framework, wat ertoe leidt dat je niet altijd het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Er zijn in de loop der jaren talloze plugins, modules en tools toegevoegd aan de community die we gebruiken bij de ontwikkeling van applicaties.

Groep mensen
overlay-white overlay-black
Coding
overlay-white overlay-black

Wat heeft Symfony te bieden?

Symfony zag het daglicht voor het eerst in 2005 en heeft sindsdien een lange weg afgelegd om anno vandaag de reputatie te hebben van het meest volwassen en betrouwbare PHP-framework. Voor grote enterprise webapplicaties wordt Symfony algemeen beschouwd als de beste keuze.

Enkele voordelen:

overlay-white overlay-black

Flexibiliteit

Niet alleen schaalbaar maar ook makkelijk uitbreidbaar en onderhoudbaar.

Snelheid

Google focust hier niet voor niets op snelheid en performance. Symfony biedt tal van mogelijkheden om dit te optimaliseren.

Betrouwbaarheid

In de loop der jaren heeft Symfony zijn betrouwbaarheid meer dan bewezen, terwijl vele andere frameworks faalden. Dit zorgt voor zekerheid, ook voor extreem zware websites.

Community

Iedereen kan terugvallen op de Symfony community. Hulp nodig bij jouw Symfony applicatie? Wij helpen je graag verder.

Kwaliteit

Doordat Symfony gebruik maakt van ‘unit tests’ en ‘coding standards’ voldoet je website of applicatie aan de hoogste eisen.

overlay-white overlay-black

Vrijheid en schaalbaarheid

Gezien Symfony zoveel vrijheid biedt en perfect schaalbaar is, is het een ideaal framework voor de ontwikkeling van webapplicaties en websites op maat. Symfony projecten zijn bovendien perfect uitbreidbaar vanwege de modulaire architectuur.

overlay-white overlay-black

Ben je op zoek naar een ervaren partner om interactieve webapplicaties gebaseerd op het PHP framework Symfony te ontwikkelen? We bespreken graag jouw plannen en geven geheel vrijblijvend advies naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

overlay-white overlay-black

Bekijk gerelateerde cases

overlay-white overlay-black