Support & groei

Support & updates

Het ontwikkelen van jouw efficiënte en drukbezochte website is voor Corecrew slechts het begin van een mooie samenwerking. Wanneer je ons nodig hebt om een probleem op te lossen, een eenvoudige vraag te beantwoorden of een nieuwe functionaliteit te ontwikkelen, dan staat Corecrew garant voor een blijvende en efficiënte support.

overlay-white overlay-black
Team

Proactief meedenken

De meerwaarde van een expertisebureau in huis te halen, is ongetwijfeld beroep kunnen doen op know-how. Ons Corecrew team geven bij wijzigingen het nodige advies en support. We stoppen niet bij het uitvoeren van gewenste aanpassingen: we gaan een flinke stap verder. Met een kritisch oog bekijken we of het gewenste doel op een andere manier kan bereikt worden.

Ook anticiperen we op de toekomst. Komen er binnenkort nieuwe tools op de markt die voor jouw onderneming een verschil kunnen maken? Dan verneem je deze informatie van ons: jouw full-service webbureau. Heb je bij ons al een website of applicatie laten bouwen, maar wens je deze continu bij te sturen volgens de kneepjes van het vak? Bij ons zit je goed.

overlay-white overlay-black

Onderhoud en veiligheid

We voeren beveiligingsupdates uit zodat je platform performant blijft en veilig is. Je bent betrokken bij alle ingrepen. En in noodsituaties, zoals critical updates, hebben we altijd een plan klaarliggen.

Bij Corecrew monitoren we op regelmatige basis of jouw website nog voldoet aan de normen en corrigeren wanneer nodig. Jouw website komt ook terecht in een centraal monitoring platform zodat we het onderhoud en de veiligheid feilloos kunnen laten verlopen.

Team
overlay-white overlay-black
Coding
overlay-white overlay-black

Uitbreiding & opvolging

Wil je nieuwe functionaliteiten toevoegen, extra componenten implementeren of een redesign ontwikkelen? Bij Corecrew voeren we alles tot in de details uit.

We werken met een centraal ticketingsysteem waar alle feedback of opmerkingen worden bijgehouden. In het ticketingsysteem krijg je als klant een login waarmee je alles tot op de voet kan opvolgen. Wij staan niet voor niets voor transparantie! Elk ‘ticket’ wordt automatisch genummerd en gelabeld zodat er tussen beide kanten geen misverstanden bestaan.

overlay-white overlay-black

Met Corecrew heb je een proactief digitaal bureau onder de arm: we ontwikkelen niet alleen met de grootste zorg jouw digitaal project, we blijven deze ondersteunen en onderhouden.

Zo hoef je je nooit zorgen te maken en behoud je de focus op je business.

Neem contact met ons op

overlay-white overlay-black

Bekijk gerelateerde cases

overlay-white overlay-black