Development & integraties

Drupal content management system

Het werken met een open source software, zoals Drupal, zit in onze genen. Door zijn veiligheid, flexibiliteit en betrouwbare community is het een geliefd CMS bij vele developers. Ook bij ons!

Benieuwd of Drupal CMS wat voor jouw project kan zijn? Met onze Drupal expertise vernieuwen of ontwikkelen we je digitaal platform op maat.

overlay-white overlay-black
Drupal

Drupal als CMS

Drupal is een CMS dat al enkele jaren aan populariteit wint. Dagelijks werken er wereldwijd talloze developers aan de uitbreiding van dit platform waardoor er ondertussen meer dan 15.000 extra modules beschikbaar zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Drupal een veelgebruikt CMS voor websites en web application development.

Webdevelopment met Drupal

Drupal biedt open source pakketten aan die een basis voorzien bij de verdere ontwikkeling van websites. We zetten de voordelen van deze pakketten eventjes op een rijtje:

 • Modulair en schaalbaar: alle modules en functionaliteiten van de open source community zijn ontwikkeld om flexibel en makkelijk koppelbaar te zijn aan andere modules. Hierdoor kunnen wij in de toekomst vlot nieuwe functionaliteiten toevoegen aan het bestaande CMS
 • Open source: het werd gebouwd door een sterke community (waar wij een deel van uitmaken) en is gratis te gebruiken.
 • Geen licentiekosten: bij open source technologie zijn er geen jaarlijkse licentiekosten nodig.
 • Leveranciersonafhankelijk: je bent niet gebonden aan 1 leverancier waardoor je onafhankelijk kan werken.
 • Flexibel en future proof: Drupal zal in het komende jaar enkel maar sneller en beter worden.

Drupal biedt ongekende mogelijkheden aan met out of the box functionaliteiten en ruim 20 duizend plug-ins (modules), zoals e-commerce, webservices, content workflows en meertaligheid. Niks is te gek voor Drupal!

overlay-white overlay-black

Drupal, niet zomaar een CMS

overlay-white overlay-black

Drupal expertise

Corecrew kan u verder helpen met volgende Drupal expertise:

 • Drupal 7 & Drupal 8 development

 • Drupal configuration

 • Drupal custom module development

 • Frontend theme development

 • Complexe integraties met bedrijfseigen software

 • Symfony and Custom PHP development 

Drupal development
overlay-white overlay-black
Drupal Devdays

Drupal opleiding en community

De digitale wereld verandert elke dag: optimalisaties volgen elkaar in hoog tempo op en gloednieuwe features doen praktisch elke dag hun intrede. Daarom krijgt ons team op regelmatige basis de kans om opleidingen te volgen, zich bij te scholen en conferenties & seminaries bij te wonen.

Zo zijn we aanwezig op een hoop Drupal evenementen (Drupalcon, Drupalcamp, Drupal Developer Days, …), alsook andere webgerelateerde conferenties (Fronteers, PHP Benelux, …) Corecrew engageert zich tevens binnen de (Belgische) Drupal community en is lid van Feweb, de beroepsfederatie van webbedrijven.

overlay-white overlay-black

Benieuwd wat Drupal CMS voor jou kan doen? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden voor jouw project!

Neem contact met ons op

overlay-white overlay-black

Bekijk gerelateerde cases

overlay-white overlay-black