Development & integraties

Drupal content management system

Wij zijn meer dan alleen een webbouwer. Wij zijn online specialisten met een focus op de technische realisatie van complexe websites. Onze experts staan niet snel voor verrassingen. High traffic websites, bedrijfskritische applicaties, Software as a Service en koppelingen met apps en webservices we hebben het allemaal gedaan. Dit doen we voor bekende klanten zoals Vier, Vijf, Focus WTV, Hogent maar ook voor steden en gemeenten zoals Vlaamse Overheid, Stad Gent en Stad Antwerpen.

Het werken met open source software zoals Drupal zit in onze genen. Eerst kijken we wat beschikbaar is en gaan daarmee aan de slag. De unieke bedrijfslogica ontwikkelen we daarna op maat. Hiermee kun je al je online ambities realiseren. We werken op projectbasis met ons eigen development team, of in co-creatie met jullie intern team.

Met onze Drupal expertise vernieuwen we je platform of ontwikkelen we het op maat. 

overlay-white overlay-black
Drupal

Webdevelopment met Drupal

Bij het ontwikkelen van websites gebruiken we Drupal zodat we een basis hebben om van start te gaan. Voordelen van deze open source pakketten:

 • Modulair en schaalbaar: alle modules en functionaliteiten van de open source community zijn ontwikkeld om flexibel en makkelijk koppelbaar te zijn aan andere modules. Hierdoor kunnen wij garanderen dat het later makkelijk is om functionaliteiten toe te voegen..
 • Open source: gebouwd door een sterke community (waar wij een deel van uitmaken) en gratis om te gebruiken
 • Geen licentiekosten: bij opensource technologie zijn er geen jaarlijkse licentiekosten nodig
 • Leveranciersonafhankelijk: u bent niet gebonden aan 1 leverancier waardoor u onafhankelijk kan werken
 • Flexibel en future proof: Drupal zal in het komende jaar enkel maar sneller en beter worden.

Drupal bieden ongekende mogelijkheden met out of the box functionaliteit en ruim 20 duizend plug-ins (modules) zoals e-commerce, webservices, content workflows en meertaligheid.

overlay-white overlay-black

Drupal, niet zomaar een CMS

overlay-white overlay-black

Drupal expertise

Corecrew kan u verder helpen met volgende Drupal expertise:

 • Drupal 7 & Drupal 8 development

 • Drupal configuration

 • Drupal custom module development

 • Frontend theme development

 • Complexe integraties met bedrijfseigen software

 • Symfony and Custom PHP development 

Drupal development
overlay-white overlay-black
Drupal Devdays

Drupal opleiding en community

Ons team krijgt op regelmatige basis de kans om opleidingen te volgen, zich bij te scholen en conferenties & seminaries bij te wonen. Zo zijn we aanwezig op een hoop Drupal evenementen (Drupalcon, Drupalcamp, Drupal Developer Days, …), alsook andere webgerelateerde conferenties (Fronteers, PHP Benelux, …)

Corecrew engageert zich tevens binnen de (Belgische) Drupal community en is lid van Feweb, de beroepsfederatie van webbedrijven.

overlay-white overlay-black

Bekijk gerelateerde cases

overlay-white overlay-black