Concept & strategie

Branding & webdesign

De balans tussen grafische uitwerking en gebruiksgemak is van groot belang. Aangezien het grafische voor een groot stuk mee het uiteindelijke gebruiksgemak en succes van een digitaal product bepaalt, besteden we hier in elk project voldoende aandacht aan.

overlay-white overlay-black
Wireframes

Wanneer gebruiksgemak en design samenkomen

Webdesign is een specialisatie die de identiteit van jouw merk in een bruikbare interface giet, die helemaal jouw indentiteit draagt. We combineren creatief grafisch ontwerp met een ideale User Experience.

De grafische vormgeving en animatie is de fase binnen een project waarbij het prototype of de wireframes worden vertaald naar een grafisch ontwerp. Dat wil zeggen dat kleuren, typografie, maar ook verschillende vormen van interactie op het scherm worden bepaald.

Het ontwerp is voorzien van realistische tekstuele inhoud op basis van de content strategie. Zo krijg je een weergave van hoe je website er écht zal uit zien.

overlay-white overlay-black

Een digitale huisstijl

Een digitale huisstijl legt vast hoe alle digitale applicaties zullen omgaan met je merkidentiteit.

Op deze manier kan je aan elke grafische ontwerper een concrete briefing bezorgen, het resultaat is steeds een grafisch ontwerp dat dezelfde merkidentiteit draagt. De digitale huisstijl zorgt in één oogopslag voor een duidelijk overzicht van je indentiteit.

Maken jullie dan ook logo’s?

Ja. Wij ontwikkelen we met een plezier een digitale huisstijl. Dus ook logo’s.

We focussen ons wel altijd op digitale dragers. Drukwerk en ander ‘offline’ materiaal behoren niet tot onze core business. Dat laten we over aan meer gespecialiseerde spelers in ons netwerk.

Logo
overlay-white overlay-black

Bekijk gerelateerde cases

overlay-white overlay-black