UiT in Turnhout / Uitpas Kempen

Frisse websites voor de homo touristicus
UitinThurnhout

Wie is klant

De dienst toerisme in de Kempen staat in voor het verdelen en promoten van de UiTPAS Kempen.

UiTPAS Kempen is een spaar- en voordeelkaart. Je spaart één punt door deel te nemen aan een UiTPAS activiteit. De punten die je spaarde, kun je omruilen voor een korting, een geschenk of een ander voordeel. Met UiTPAS sparen vandaag al meer dan 100.000 pashouders punten en ruilen die om voor leuke voordelen.

Klant
UiT in Turnhout / Uitpas Kempen
Uitpas

De vraag van de klant

De dienst toerisme in Turnhout wilde enkele frisse en jonge websites waar ze hun agenda, activiteiten, dossiers en gemeentelijke weetjes in kwijt konden. De sites omvatten een verzamelplaats voor bezoekers die graag op de hoogte blijven van culturele aangelegenheden in hun buurt. De mogelijkheid moest er bovendien zijn dat het Drupal CMS communiceert met de Uit databank (een plaats waar alle activiteiten verzamelt worden) van UitinVlaanderen

overlay-white overlay-black
Hoofddoek
Vuurschaal
Drummer
overlay-white overlay-black

Onze oplossing

We bouwden een gebruiksvriendelijke website op basis van het Culturefeed framework. Op de homepagina kan de gebruiker aangeven welke type activiteit er in de smaak kan vallen, in een periode naar keuze, en website voorziet een overzicht.

Aan de hand van een koppeling met de UiT databank is het voor de gemeente nog eenvoudiger om de activiteiten online up-to-date te houden.

Bezoek uitinturnhout.be

overlay-white overlay-black
UiT in Turnhout website
overlay-white overlay-black

Voordelen

De nieuwe UiT website laat toe om heel gemakkelijk afbeeldingen en filmfragmenten toe te voegen aan activiteiten, op een minder omslachtige manier dan hoe dat vroeger op de gemeentelijke website moest gebeuren. Zulke zaken helpen om mensen te prikkelen en uiteindelijk over de streep te trekken.

Bezoek uitpaskempen.be

overlay-white overlay-black
Gebouw
Massa
Music
overlay-white overlay-black