Biorefine

Al gehoord van recuperatie van nutriënten? Corecrew ontwikkelde een informatieve website rond onderzoeksprojecten die mag gezien worden
Biorefine cover

Wie is de klant

In Vlaanderen lopen verschillende onderzoeksprojecten waarin het sluiten van energetische kringlopen en/of het recupereren van nutriënten onderzocht en uitgediept wordt. Deze projecten zijn gebundeld in de Biorefine Cluster Europe om zo de draagkracht en de impact van de verschillende projecten te maximaliseren.

Biorefine Cluster Europe maakt deel uit van de Universiteit Gent.

Klant
Biorefine
Biorefine

De vraag van de klant

Biorefine wilde een nieuwe, gebruiksvriendelijke en intuitiëve website die gemakkelijk in beheer is. 

De focus van de website diende te liggen op de verschillende projecten en events.

Corecrew realiseerde een een nieuw, fris design met een opfrissing van hun logo.

overlay-white overlay-black
Plant
Haag
Labo
overlay-white overlay-black
Background

Gebruikersevaring

De gebruikerservaring stond bij het bouwen van de website centraal. Er werd een bewuste keuze gemaakt om de site niet vanuit de eigen organisatie op te bouwen. Informatie die in lijn ligt met de vragen en verwachtingen van de gebruikers, wordt veel beter ervaren. Om deze verwachtingen of noden in kaart te brengen werd een uitgebreid voortraject georganiseerd met verschillende workshops.

overlay-white overlay-black
Biorefine tablet
overlay-white overlay-black

Onze oplossing

We bouwden de nieuwe website voor Biorefine in het CMS-systeem Drupal 8. We focusten op de overzichts-pagina's voor projecten, events, publicaties en nieuws. Elk overzicht kan op een eigen manier gefilterd worden en de klant kan de inhoud van elk onderdeel eenvoudig zelf beheren.

Bezoek de website

overlay-white overlay-black
Landbouw
Labo
Plant
overlay-white overlay-black

Wat de klant zegt

De bouw van de website Biorefine met Corecrew was van het begin tot einde een erg positieve ervaring. Je krijgt een heel goede service voor een correcte prijs. Het team is creatief, professioneel, efficiënt en probleemoplossend. Geen loze verkooppraatjes of onnodige analyses. Ze werken op maat. Ze namen de tijd om onze noden te begrijpen, en bij te sturen wanneer nodig. Ik was erg tevreden over de opvolging en hun timemanagement. Hun communicatie over de mogelijkheden en beperkingen binnen een project was duidelijk en ‘to the point’. Ik heb al met verschillende digitale agencies en webdevelopers gewerkt, en mijn ervaring met Corecrew was veruit de beste!

 
Yasmine Mertens
Communicatiemanager Biorefine Cluster Europe (Universiteit Gent –EBA)
overlay-white overlay-black